Методичне та методологічне забезпечення викладання алергології студентам медичного факультету на кафедрі факультетської педіатрії - Недельська, Світлана Миколаївна; Мазур, Вікторія Іванівна; Солодова, І. В.; Шумна, Таміла Євгенівна; Недельская, С. Н.; Мазур, В. И.; Солодова, И. В.; Шумная, Т. Е.; Nedelskaya, S. N.; Mazur, V. I.; Solodova, I. V.; Shumna, T. Ye. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Висвітлені особливості викладання різних розділів алергології студентам IV та VI курсів медичного факультету. Показаны особенности преподавания различных разделов аллергологии студентам IV и VI курсов медицинского факультета. Presented article devoted to the investigation of the features of tuition of different parts of allergology for students of medical department.
Методическое и методологическое обеспечение преподавания аллергологии студентам медицинского факультета на кафедре факультетской педиатрии
Methodical and methodological support of tuition of allergology for students of medical department (pediatrics)
Keywords: алергологія; бронхіальна астма; атопічний дерматит; лікувальне харчування; аллергология; бронхиальная астма; атопический дерматит; лечебное питание; allergy; asthma; atopic dermatitis; medical feed