Оцінка захворюваності населення міста Запоріжжя та забруднення атмосферного повітря за 2009-2013 роки - Білугіна, Т. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета: вивчити стан та структуру захворюваності дорослого населення м.Запоріжжя, стан забруднення атмосферного повітря ксенобіотиками. Матеріали та методи. Показники захворюваності дорослого населення м.Запоріжжя вивчалися за звітною формою № 12. Якість атмосферного повітря вивчалася за звітною формою промпідприємств 2-ТП «Повітря».