Рання багатокомпонентна рухова реабілітація хворих, після ішемічних інсультів - Голуб, Ю. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: проаналізувати статистичні дані за результатом лікування хворих в лікарні Вільгельміна м. Ассен за 2022 рік.
Keywords: тези доповідей