Вплив введення прогестерону вагітним самкам щурів на показники розвитку печінки їх потомства - Вовченко, Михайло Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Метою роботи є встановлення особливостей формування печінки новонароджених щурів перших двох місяців життя в нормі та після введення утрожестану вагітним самкам у ІІІ триместрі вагітності.
Keywords: печінка; прогестерон; щурі