Ефективність дапагліфлозину незалежно від ФВ ЛШ у хворих з СН - Лисенко, О. К.; Морозова, Оксана Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: оцінити можливість зниження захворюваності та смертності при СН з легко зниженою або збереженою ФВ на фоні прийому дапагліфлозину.
Keywords: тези доповідей