Вивчення ефективності тріхологічних м’яких лікарських форм міноксидилу - Гладишева, Світлана Анатоліївна; Пухальська, Ірина Олександрівна; Романіна, Дар'я Михайлівна; Харапонова, О. Б. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою даної роботи є дослідження специфічної активності запропонованих топічних лікарських форм міноксидилу.
Keywords: тези доповідей