Визначення ринку лікарських засобів України з групи психостимуляторів та ноотропних засобів - Кучеренко, Людмила Іванівна; Хромильова, Ольга Володимирівна; Портна, Олена Олексіївна; Німенко, Ганна Романівна (Stockholm : SSPG Publish, 2022)
Мета роботи. Провести маркетингові дослідження національного ринку психостимуляторів, які застосовуються при синдромі порушення уваги та гіперактивності, ноотропних засобів.