Месіанська роль України та християнські цінності у програмних документах Кирило-Мефодіївського товариства - Дідик, Сергій Сергійович (My University, 2016)
Но базі основних документів Кирило-Мефодіївського братства, з'ясовано роль України у майбутній слов янській федерації народів. Проаналізовано базові принципи функціонування Кирило-Мєфодіївського товариства,які грунтувалися на загальноприйнятих християнських цінностях і ідеях.
матеріали конференції
Keywords: Кирило-Мефодіївське братство; «Закон Божий»; Реч Посполита; слов'янська федерація