Переваги і складнощі дистанційного післядипломного навчання лікарів-педіатрів - Боярська, Людмила Миколаївна; Котлова, Юлія Валентинівна; Рижов, Олексій Анатолійович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Переваги і складнощі дистанційного післядипломного навчання лікарів-педіатрів Перевагами дистанційної післядилломної освіти є гнучкість, оперативність в організації роботи лікарів-педіатрів на циклах ТУ, комфортність в розподілі робочого часу фахівців. Можливість вільного формування тематики циклу більш повно реалізує можливості безперервного професійного розвитку. Преимущества и сложности дистанционного последипломного образования врачей-педиатров Преимуществами дистанционного последипломного образования является гибкость, оперативность в организации работы врачей-педиатров на циклах ТУ, комфортность в распределении рабочего времени специалистов. Возможность свободного формирования тематики цикла, тематичного усовершенствования более полно реализует возможности беспрерывного профессионального развития. Advantages and complications controlled from distance education of doctors-paediatricians Advantages of the controlled from of the distance education are flexibility, operativeness in organization of paediatricians work on cycles DE, comfort in distributing of working hours of specialists. Possibility of the free forming of subject of cycle allows more fully realize possibilities of continuous trade education.
Keywords: матеріали конференцій; дистанційне навчання; лікарі-педіатри; дистанционное обучение; врачи-педиатры; distance education; doctors-paediatrician