Встановлення біологічного потенціалу серед похідних 4-метил-5-(піридин-2-іл)-1,2,4-триазол-3-тіону - Куліш, Сергій Миколайович; Курпе, В. В.; Гоцуля, Андрій Сергійович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою нашої роботи є цілеспрямований синтез ряду піридиновмісних тіоалкілпохідних 1,2,4-триазол-3-тіолу, встановлення можливої біологічної активності в ряду синтезованих сполук, а також виявлення можливих закономірностей між хімічною будовою і фармакологічною дією синтезованих сполук.
Keywords: тези доповідей