Профілактика як парадигма системи охорони здоров'я - Різник, Ольга Іванівна (My University, 2022)
Aim. Аналіз літературних даних про стан заходів щодо промоції здоров'я. Materials and methods. При роботі над матеріалом використовувалися такі методичні підходи: системний, комплексний, динамічний, нормативний та ситуаційний. Методи аналізу включали історичний та аналітичний методи.
Keywords: тези доповідей