Вплив сироваткового NGAL на наближений та віддалений прогноз у хворих на хронічну серцеву недостатність зі збереженою ФВ ЛШ - Сиволап, Віталій Вікторович; Лисенко, Владислав Андрійович (My University, 2024)
Мета – дослідити залежність наближеного (1 рік) та віддаленого (5 років) прогнозу у хворих на ХСН зі збереженою фракцією викиду лівого шлуночка залежно від порушення функції тубулоінтерстицію нирок
Keywords: тези доповідей