Управління конкурентоспроможністю косметичних засобів природного походження під час пандемії та військового стану в Україні - Єренко, Олена Костянтинівна (Х. : НФаУ, 2023)
Мета. Дослідження теоретичних, методичних засад та розробка практичних заходів з управління конкурентоспроможністю косметичних засобів природного походження в умовах запровадження військового стану та пандемії COVID-19.
Keywords: тези доповідей