Хромато-мас-спектрометрична характеристика вовчка гіллястого - Корнієвський, Юрій Іванович; Лебєєва, М.; Корнієвська, Валентина Григорівна (My University, 2021)
Мета роботи — за допомогою газової хроматографії визначити компонентний склад настойки з надземної частини в. гілля́стого (Orobanche ramosa L.).