Особливості навчання діалогічного мовлення іноземних студентів - Наорем, Шреясі (Одеса : Інститут інноваційної освіти, 2022)
Певні труднощі при складані діалогу виникають у студентів після опрацювання наукового тексту з медичною термінологією. Зважаючи на складнощі в опануванні лексики і граматики української мови, текстові матеріали розглядаються як важливі форми комунікації, які впливають на особливості діалогічного мовлення іноземних студентів.
Keywords: викладання української мови як іноземної; тези доповідей