Дистанційне навчання у закладах вищої освіти: переваги та проблеми - Радутна, Олена Анатоліївна; Radutna, O. A. (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, 2020)
Використання інформаційних технологій є однією з сучасних особливостей педагогічного процесу. За останні роки Інтернет і персональний комп'ютер стали невід'ємними складовими якісної освіти. The use of information technology is one of the modern features of pedagogical process. In recent years, the Internet and the personal computer have become integral components of quality education.
Keywords: дистанційна освіта; інформаційні технології; форма навчання; викладач; студент; distance education; information technologies; form of education; teacher; students