Актуальные аспекты бактериологической диагностики и лечения кампилобактериоза у детей - Тарасенко, Н. В.; Силина, Е. А.; Кравченко, И. А.; Штиблер, Ю. В.; Сіліна, Єлизавета Андріївна (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Висвітлено особливості бактеріологічної діагностики, клінічних проявів та етіотропної терапії кампілобактеріозу у дітей різних вікових груп. Выделены особенности бактериологической диагностики, клинических проявлений и этиотропной терапии кампилобактериоза у детей разных возрастных групп. There are the features of the bacteriological diagnostics, clinical symptoms and etiologic therapy of the campylobacter infection in children of different age discussed in the article.
Keywords: гострі кишкові інфекції; кампілобактер; діти; діагностика; лікування; острые кишечные инфекции; кампилобактер; дети; диагностика; лечение; acute intestine infections; Сampуlobakter; children; diagnostic; treatment