Психолого-педагогічні засади організації навчального процесу - Андрєєва, Ольга Юріївна (My University, 2022)
У статті досліджено прболеми адаптації іноземних студенів в освітній простір закладів вищої освіти України. Проблема, яка порушена у статті, це проблема вдосконалення системи підготовки фахівців для зарубіжних країн. На основі узагальнення психолого-педагогічних досліджень з проблеми виявлено особливості інноваційних процесів у професійній підготовці майбутнього фахівця з контингенту іноземних студентів на сучасному етапі реформування і модернізації вітчизняної вищої педагогічної освіти.
Keywords: адаптація; комунікативні уміння; психолого- педагогічні засади