Тактична медицина - Льовкін, Олег Анатолійович (My University, 2023)
Поняття тактичної медицини. Тактична медицина — це надання допомоги на догоспітальному етапі націлене передусім на усунення попереджуваних причин смерті, за принципами, що враховують загрозу від бойових дій чи активного стрільця