Роль медичного лідерства під час підготовки майбутніх лікарів - Чугін, Сергій Вячеславович (My University, 2025)
Сьогодні підготовка майбутніх вітчизняних лікарів є надзвичайно актуальним завданням, яке до певної міри визначене подіями останніх років.