Особливості регенерації перелому великогомілкової кістки щурів з інтрамедулярною фіксацією стрижнями з магнієвого сплаву - Богданов, Павло Валерійович (Полтава : ПДМУ, 2024)
Мета дослідження – встановити особливості регенерації перелому великогомілкової кістки щурів з інтрамедулярною фіксацією стрижнем з магнієвого сплаву на ранніх строках загоєння перелому.