Особливості будови медіастинальних лімфотичних вузлів щурів в післянатальному періоді - Кущ, Оксана Георгіївна; Васильчук, Наталія Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
тавляє особливий імуноморфологічний інтерес в наслідок їх топографії. Мета дослідження: встановити характер морфологічних змін у медіастинальних лімфатичних вузлах щурів з 1-ї доби після народження до 60-ї.
Keywords: медіастинальний вузол; щури; ранній післянатальний період; медиастинальный узел; крысы; ранний постнатальный период; mediastinal lymph node; rats; early postnatal period