Новітні технології викладання іноземної мови за професійним спрямуванням в медичних вишах - Трегуб, Світлана Євгенівна (Чернігів : ПАУ, 2024)
Праця сучасного лікаря – дуже складна й напружена. Вона включає безліч компонентів, які базуються безпосередньо на знаннях з фахових дисциплін та вмінні здійснювати ділову професійну комунікацію.