Небажані побічні реакції лікарських засобів: фармаконагляд в Запорізькій області. Підсумки і півріччя 2024 року - Крайдашенко, Олег Вікторович; Косогор, Ю. А.; Каптур, Л. М. (Xарків : НФаУ, 2024)
Мета. Аналіз випадків небажаних реакцій (НПР) ЛЗ в Запорізькому регі-оні при їх медичному застосуванні за І півріччя 2024 р.
Keywords: тези доповідей