Особливості мукозального імунітету у дітей з назофарингеальними проявами гастроезофагеальної рефлюксної хвороби - Боярська, Людмила Миколаївна; Гребенюк, Лариса Василівна; Іванова, Катерина Олексіївна (My University, 2020)
Мета роботи. Визначення вмісту антимікробних пептидів, а саме αдефензинів 1–3 та кателіцидину LL37, у сироватці крові дітей з назофарингеальними проявами гастроезофагеальної рефлюксної хвороби.