Проблемні питання нормативних документів з питань експертизи тимчасової непрацездатності - Таранов, Володимир Володимирович (My University, 2023)
Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17 червня 2021 року № 1234 [1] було затверджено «ПОРЯДОК видачі (формування) листків непрацездатності в Електронному реєстрі листків непрацездатності».