Питання для самостійної роботи студентів з ревматології, пульмонології та нефрології. : навч. посіб. для самостійної роботи студ. V курсу мед. ф-тів: У 2 ч. Ч. 2 - Деміденко, Олександр Вікторович; Візір, Вадим Анатолійович; Садомов, Антон Сергійович; Приходько, Ігор Борисович; Буряк, Віктор Валерійович; Гончаров, Олександр Вікторович; Заіка, Ігор Вітольдович; Шолох, Сергій Григорович; Школовий, Василь Володимирович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Посібник призначений для студентів V курсу медичних факультетів закладів вищої освіти МОЗ України для допомоги у вивченні окремих питань з ревматології, пульмонології та нефрології, які віднесено до самостійної роботи згідно типової та робочої програм з дисципліни «Внутрішня медицина», в рамках підготовки до практичних занять.