Математичне моделювання варіантів фіксації трансплантата до передній поверхні гленоїда при виконанні операції Латерже - Головаха, Максим Леонідович; Кузнєцов, Б. А.; Карпінський, М. Ю.; Яресько, О. В. (My University, 2021)
Мета. На математичної моделі вивчити зміни, які відбу- ваються в напружено-деформованому стані моделі плечового суглоба в залежності від варіантів фіксації трансплантата, які можуть виникати при виконанні операції Латерже.