Проблемні питання лікаря-викладача щодо медичної дистанційної освіти в умовах війни - Редько, Ірина Іванівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета - проведення аналізу проблемних питань ефективності використання технологій дистанційного навчання в умовах війни лікарем-викладачем.