Особливості Я-концепції людей з порушенням опорно-рухового апарату - Стьопіна, О. А. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження — визначити вплив пοрушення опοрно-рухового апарату на Я-концепцію та міжособистісні стосунки, властиві людям з інвалідністю.
Keywords: тези доповідей