Визначення серцево-судинного ризику у хворих на ревматоїдний артрит за шкалою MSCORE - Подсевахіна, Світлана Леонтіївна; Чабанна, Олена Сергіївна; Мирний, Дмитро Петрович (My University, 2024)
Мета – вивчити поширеність основних факторів ризику (ФР) серцево-судинних захворювань (ССЗ) і визначити сумарний серцево-судинний ризик (ССР) у хворих на РА із застосуванням модифікованої шкали SCORE.
Keywords: тези доповідей