Вплив рівню активіну A на виживаність пацієнтів із аденокарциномою легень та саркопенією - Кечеджиєв, Вячеслав Віталійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Встановити вплив активіну А на виживаність пацієнтів із аденокарциномою легень та саркопенією.
Keywords: тези доповідей