Використання інтерактивного проектору на заняттях з мови у немовному ВНЗ - Гейченко, Катерина Іванівна; Рагріна, Жанна Михайлівна (My University, 2017)
В умовах пошуку сучасних та ефективних форм і методів роботи щодо покращення рівня освіти в цілому зростає інтерес до комп’ютерних технологій, використання яких на заняттях сприяє більш якісному засвоєнню навчального матеріалу. Одним з актуальних нововведень стало активне використання інтерактивних засобів навчання (інтерактивних дошок та проекторів) з метою підвищення інтенсифікації процесу навчання за рахунок інтерактивності, мультимедійності та динамічності.
Keywords: інтерактивні засоби навчання; інтерактивний проектор; комп'ютерні технології