Мотивація навчальної діяльності у студентів першого курсу медичного факультету - Іванченко, Олена Зенонівна; Ivanchenko, E. Z. (ВНМУ, 2016)
Для організації і забезпечення результативної та успішної навчально-пізнавальної діяльності студентів необхідно, щоб задачі, які вирішуються на заняттях та під час самостійної роботи були значущі і внутрішнє прийняті самими студентами. Стаття присвячена аналізу мотивації навчальної діяльності студентів першого курсу медичного факультету, рівню її сформованості та важливості для успішного навчального процесу. Автор описує методики проведення досліджень і подає отримані результати. To organize and ensure the effective and successful teaching and learning of students is essential that the problems, which were solved in the classroom and during individual work, were significant and accepted by students. This article analyzes the motivation of educational activity of first-year students of the medical faculty, the level of its formation and importance for a successful learning process. The author describes research methods and submits the results.
The motivation of learning activities of first -year students of the medical faculty
Keywords: мотивація; мотив; навчальна діяльність; внутрішня мотивація; зовнішня позитивна мотивація; зовнішня негативна мотивація; motivation; learning activities; internal motivation; external positive motivation; external negative motivation