Управління та економіка фармації. Менеджмент персоналу, як соціальна система : навч. посіб. до практ. занять для підготовки фармацевтів на КПК (спеціалізації) спец. «Організація і управління фармацією». Ч. 1 - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник призначений для використання фармацевтами на КПК(спеціалізація) спеціальності «Організація і управління фармацією» з дисципліни «Управління та економіка фармації» до практичних занять.
Keywords: УЕФ; управління і економіка фармації; спеціалізація; менеджмент