Фізична терапія при захворюваннях і травмах центральної та периферичної нервової системи : навч. посіб. для студ. 4 курсу мед. ф-ту - Дац, Дмитро Ігорович; Канигіна, Світлана Миколаївна; Черепок, Олександр Олексійович; Волох, Наталя Генріхівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Навчальний посібник складено на основі Освітньо-професійної програми «Фізична терапія, ерготерапія», діючого навчального плану, робочої програми з навчальної дисципліни Основи фізичної терапії та ерготерапії» та призначено для самостійної роботи студентів 4 курсу, які навчаються у ЗВО України за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія» (галузь знань 22 «Охорона здоров’я», кваліфікація «Бакалавр фізичної терапії, ерготерапії»).
Keywords: фізична терапія; ерготерапія