Формування професійно-комунікативної компетенції у іноземних студентів-медиків - Гейченко, Катерина Іванівна; Рагріна, Жанна Михайлівна (Харківський національний медичний університет, 2017)
У сучасних умовах раціоналізація і підвищення ефективності навчального процесу в цілому і мовної підготовки іноземців зокрема неодмінно пов'язуються з вирішенням питання про конкретний зміст навчання, з уточненням – чого саме в галузі мови необхідно вчити майбутнього фахівця-нефілолога, до яких видів професійного спілкування готувати.
Keywords: тези