Формування практичної складової освіти лікаря під час сестринської практики в клініці внутрішніх хвороб в умовах пандемії COVID-19 - Сиволап, Віталій Вікторович; Лихасенко, Іветта Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Розвиток у студентів широкого спектру компетенцій та практичних навичок є головним завданням вищої медичної освіти. Тривалий карантин, який було впроваджено в Україні з березня 2020 року, спричинений пандемією COVID-2019 викликав трансформацію форми освіти в Запорізькому державному медичному університеті. Відбувся поетапний системний перехід від аудиторної до змішаної форми навчання.
Keywords: практичні навички; студенти; сестринська практика