Особенности формирования костной и нервной системы у плодов после введения ноотропного препарата - Довгаль, Г. В.; Григорьева, Е. А.; Вовченко, М. Б.; Григор'єва, Олена Анатоліївна; Dovgal, G. V.; Grigoryeva, E. A.; Vovchenko, M. B.; Вовченко, Михайло Борисович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Установлено, что после введения иньекционного раствора Тиоцетам патологические изменения со стороны костной и нервной системы у плодов не отмечают. Встановлено, що після введення ін’єкційного препарату Тіоцетам патологічні зміни з боку нервової та кісткової системи у плодів не відзначають. It was determined that injection of Thiocetam does not provocate any negative infl uence on nervous and bony system morphogenesis in foetus.
Особливості формування нервової та кісткової системи у плодів після введення ноотропного препарату
Features of nervous and bones system morphogenesis in foetus after nootrope injection
Keywords: Тиоцетам; нервная система; костная система; беременность; плод; Тіоцетам; нервова система; кісткова система; вагітність; плід; Thiocetam; nervous system; bones system; pregnancy; foetus