Українська мова як іноземна : практикум для самостійної роботи студентів-іноземних громадян II-III курсів спеціальності 222 «Медицина») - Гейченко, Катерина Іванівна; Даниленко, Людмила Вікторівна; Агіна, Олена Іванівна; Коновальчук, Надія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум призначений для проведення самостійної роботи та поетапного контролю сформованості знань, мовних умінь і навичок студентів-іноземних громадян ІІІІІ курсів спеціальності 222 «Медицина» з дисципліни «Українська мова як іноземна» (мова спеціальності). Кожне завдання забезпечує повторення, закріплення і подальше використання вивченого лексико-граматичного матеріалу, закріплює навички ведення бесіди з пацієнтом. Практикум містить тексти професійного спрямування для читання та прослуховування, тематичний словник професійної лексики.
Викладений ознайомлювальний фрагмент.
Keywords: Практикум для студентів; навчання професійного спілкування; українська мова як іноземна; професійне спілкування лікаря з хворим