Ефективність комплексної реабілітації у хворих на нейропатію лицевого нерва в умовах спеціалізованого відділення - Козьолкін, Олександр Анатолійович; Мєдвєдкова, Світлана Олександрівна; Пухальський, Микола Павлович; Рунчева, К. А. (My University, 2021)
Нейропатія лицевого нерва (НЛН) зустрічається найчастіше серед патологій черепних нервів. НЛП призводить до погіршення якості життя, що проявляється у вигляді тривалої тимчасової непрацездатності, спричинюючи високу медичну та соціальну дезадаптацію.
Keywords: тези доповідей