Опрацювання технології косметичної маски для волосся з компонентами природного походження - Гончарова, І. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета роботи. Розробка технології виготовлення маски для волосся з компонентами природного походження, яка матиме високі споживчі якості.
Keywords: тези доповідей