Керування та корекція самостійної діяльності іноземних студентів у процесі дистанційного навчання - Філіпенко, Ірина Іванівна; Точиліна, Тетяна Миколаївна (My University, 2023)
На сьогоднішній день, в Україні, в умовах воєнного стану, розповсюджене дистанційне навчання як в школах, так і у вищих навчальних закладах. Навчальний процес не повинний перериватися, а навчальні програми повинні виконуватися в повному обсязі. Впровадження нових освітніх стандартів вимагає від викладачів і від тих, хто навчається мотивації і самостійності винаходу інформації, орієнтуватися в інформаційному просторі.