Оцінка активності алергічного запалення та його корекція у дітей із бронхіальною астмою - Недельська, Світлана Миколаївна; Раскіна, Катерина Вікторівна; Марчук, Н. М.; Недельская, С. Н.; Раскина, Е. В.; Марчук, Н. Н.; Nedelskaya, S. N.; Raskina, K. V.; Marchuk, N. N. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Описали вивчення активності запалення у дітей із бронхіальною астмою шляхом визначення рівнів загального IgE, еозинофільного катіонного білка, ICAM-1, лейкотрієнів (C4/D4/E4). Описано изучение активности воспаления у детей с бронхиальной астмой путем определения уровней общего IgE, эозинофильного катионного белка, ICAM-1, лейкотриенов (C4/D4/E4). The study of the activity of infl ammation in children with asthma by determining the levels of total IgE, eosinophilic cationic protein, ICAM-1, leukotrienes (C4/D4/E4) is described.
Оценка активности аллергического воспаления и его коррекция у детей с бронхиальной астмой
Assess of allergy inflammation and its correction in children with asthma
Keywords: бронхіальна астма; діти 6–7 років; активність запалення; базисне лікування; бронхиальная астма; дети 6–7 лет; активность воспаления; базисное лечение; bronchial asthma; children of 6-7 years; activity of inflammation; basic treatment