Працівники закладів охорони здоров’я як суб’єкти корупції - Аніщенко, Михайло Анатолійович (Запорізький обласний центр культурного розвитку "Парнас", 2019)
Розглядаючи корупцію в закладах охорони здоров’я як правове явище, у вітчизняній науковій літературі загальноприйнятою є думка, що суб’єктами корупції є саме посадові особи вищевказаних закладів.
Keywords: тези