Правові проблеми відпуску рецептурних препаратів в аптеці - Белецький, А. В.; Скріпкін, Сергій Васильович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. Наразі в Україні відсутній єдиний концептуальний підхід в питанні удосконалення медичної рецептури, що має безпосередній негативний вплив на якість і ефективність фармакотерапії. Мета дослідження. Проаналізувати діюче законодавство та фармацевтичну практику, що склалась в Україні на предмет відпуску рецептурних препаратів в аптеці; вивчити проблеми, окреслити шляхи їх розв’язування шляхом вдосконалення законодавства. Матеріал і методи. Нормативно-правова база України, структурно-функціональний, юридично-технічний, системно-аналітичний.
Keywords: тези доповідей