Біологія з основами генетики: [навчально-методичний посібник ] - Приходько, Олександр Борисович; Ємець, Тетяна Іванівна; Малєєва, Ганна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчально-методичний посібник «Біологія з основами генетики» для аудиторної та позааудиторної роботи студентів I курсу фармацевтичних факультетів, спеціальність «Фармація, промислова фармація» (освітня програма «Фармація», заочна форма навчання, 4,5 роки навчання).