Здобутки фармації на сучасному етапі та їх перспективи в майбутньому - Білай, Іван Михайлович; Демченко, В. О.; Білай, Андрій Іванович (Тернопіль : «Укрмедкнига», 2018)
Протягом кількох останніх десятиліть спостерігається інтенсивне зростання кількості наукових досліджень, спрямованих на розробку нових і вдосконалення багатьох існуючих лікарських засобів. Впровадження інноваційних засобів в медичну практику підвищує ефективність лікування все більшого числа хвороб, які раніше вважалися невиліковними, приводить до відмови від використання менш ефективних і застарілих способів лікування, скорочує період непрацездатності, дає можливість хворим швидше повернутися до активного способу життя, а в багатьох випадках дає шанс вижити.
Keywords: медична пратика; іноваційні технології