Анатомія і фізіологія органів сечостатевої системи. Аномалії розвитку органів сечової системи - Бачурін, Георгій Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У посібнику для самостійної роботи студентів ІV курсу медичних факультетів представлено теоретичний матеріал за темою, практичні завдання та тестовий контроль знань.