Інноваційні технології та інтерактивні методи в навчанні лікарів-інтернів з дисципліни «педіатрія» в ЗДМУ - Боярська, Людмила Миколаївна; Котлова, Юлія Валентинівна (ТНМУ, 2019)
В період реформування сфери охорони здоров’я зростає значущість кадрового потенціалу медичних закладів, тому підготовка якісних, конкурентноспроможних фахівців в інтернатурі набуває особливого значення. Впровадження інноваційних технологій передбачає втілення принципу практичної психології, що засвоюється лише 10% матеріалу, сприйнятого на слух та 90% з того, що навчаючись, зробили самі
Keywords: інноваційні технології; дистанційне навчання; інтерактивні методи; лікарі-інтерни